Veszprémben építettük ezt a 9m3-s fagyasztó hűtőkamrát. Polcrendszerrel szállítottuk és kompakt Tecumseh hűtőegységgel lett ellátva.

Állandó megrendelőnknek, A Phoenix Pharma Zrt.-nek építettük ezt a 10 x 6 méteres duplikált hűtőrendszerrel ellátott gyógyszerészeti hűtőkamrát. A gyors és egyszerű kitárolás végett üvegajtók kerültek beépítésre, illetve egy nagyobb méretű személy bejárat. A hűtőegységek Prémium minőségű Tecumseh Silensys hűtőaggregátok, melyek a tetőn kaptak helyet.

Egyik budapesti Shell töltőállomáson készítettük ezt a 8m3-s mirelit hűtőkamrát. Szállítottunk hozzá hűtőtéri polcrendszert is.

A Budaörsi Shell töltőállomásnak építettünk kombinált hűtőkamrát. Helyhiány miatt tolóajtó is került beépítésre, illetve mind a 2 helységben szigetelt aljzat. Az aggregátok a tetőn kerültek elhelyezésre.

Debreceni Lipóti pékárú mintaboltba építettük ezt a 3 x 2 méteres fagyasztó hűtőkamrát. AKO digitális kamra vezérlővel és csendesített, burkolatos Silensys hűtőegységgel.

Az Orfűi Vízimalomnál üzemelő kézműves pékségnek készítettünk ezt a kisméretű hűtőkamrát.

A Maszlik tejfeldolgozó kéréshez híven építettük ezt a két hűtőkamrát. Belméretük egyenként 5 x 4 méter. a helyszűke miatt tolóajtók kerültek beépítésre. a Hűtésért egy-egy Tecumseh burkolatos hűtőaggregát gondoskodik.

A Pálinka Múzeumnak építettük ezt a kisméretű fagyasztó hűtőkamrát Budapest belvárosában.

Makk és egyéb erdészeti termény hűtésére készítettük ezt a kültéri hűtőkamrát.

Zsámbékon készítettünk egy egyedi méretű, két bejárattal ellátott hűtőkamrát kompakt és csendesített aggregáttal.

Domaszéken készítettünk kombinált hűtőkamra blokkot, mely 3 részből áll.

Zsámbékon a Fészek Cukrászdának építettük a második hűtőkamrájukat, melyet kimagasló minőségű Tecumseh Silensys hűtőaggregáttal láttunk el.

Egy hentes üzlet részére építettünk 3 helységből álló hűtőkamra blokkot és külön 1 darab fagyasztó hűtőkamrát. Kéréshez híven, rozsdamentes lemez védi a lábazatokat a külső behatástól, illetve ajtókapcsolók is kerültek felszerelésre.

A Graefl Majornak készítettünk egy kombinált hűtőkamrát, melynek egyik fele fagyasztó a másik pedig plusszos hűtési tartományú.

Egy visszatérő megrendelőnknek készítettünk két darab 3 x 2 méteres fagyasztó hűtőkamrát, mely tetszés szerint daruzható és targoncázható. Magas minőségű Tecumseh kompakt hűtőegységgel szerelve.

Ezt a mobil hűtőkamrát saját telephelyünkön gyártottuk le, majd szállítottuk Veszkénybe a megrendelő részére. Alumínium zártszelvény szerkezetre építettük a hűtőkamra testet.

A Milánó cukrászdának készítettük ezt a plusszos hűtőkamrát. A helység méretei miatt egyedileg gyártottuk le a szerkezetet.

A Balatonszabadiban készítettük ezt a 3 x 2 méteres fagyasztó hűtőkamrát. 3 fázisú digitális vezérlőszekrénnyel.

2 x 1 méteres hűtőkamra megépítése egy visszatérő megrendelőnknek a Halas Gusztihoz. Szigetelt aljzattal ellátott plusszos hűtőkamra.

Kecskemét dupla hűtőkamra építés. Egy kisebb és egy nagyobb részből áll. Az egyik 2-7, a másik 12-14 Celsiusfokra lett tervezve. Egyedileg gyártattuk a tarzókonzolokat a hűtőaggregátok alá.

Sopronban felépített plusszos 8 m3-s kültéri hűtőkamra. Zanotti monoblokk kivitelű hűtőgépészettel szerelve. A hűtőkamra szigetelt aljzatot kapott.

Dupla hűtőkamra Páty. A megrendelő kérése volt hogy Danfoss és Güntner márkájú hűtőgépészeteket szereljünk be. Az 1. Osztályú szendvicspanel méretre gyártva érkezett a helyszínre. AKO digitális kamravezérlők lettek felszerelve.

5 x 3 méteres plusszos hűtőkamra körte és egyéb gyümölcs tárolására. A hűtőkamrának két bejárata van. Kompakt Tecumseh márkájú hűtőgépészetet üzemeltünk be.

Horváth Cukrászda Maglód. 2-7 Celsius hűtőkamra. Érdekessége, hogy ventilálás nélkül hűti a hűtőkamra belterét. Előnye, hogy nem szárítja a cukrászipari termékeket.

25m3-s fagyasztó kamra kompakt Tecuseh márkájú ipari hűtőaggregáttal Borsodnádasdon.

Halas Guszti Budapest. Szezonális fagyasztó kamra fagyasztott hal tárolására. A szigetelt padló alumínium cseppmintás járófelülettel lett ellátva.

Dabas hűtőkamra szerelés. A hűtőkamrában nyers húst sóznak, így cseppmintás saválló lemezből készült a szigetelt padló felső része. A hűtőaggregát csendesített kivitelű kompakt Tecumseh márkájú berendezés.

Alpine Kft. Biatorbágy üzemi konyha hűtőkamráinak gépészet cseréje. 2 darab fagyasztó és 3 darab normál hűtőgépészet.

Osztott hűtőkamra. Marhahús hűtő és kolbász érlelő egyben. Az érlelő szabályzott hőmérséklettel és páratartalommal üzemel

10m3 hűtőkamra Fót

Ilcsy szépítő füvek kft. 80m3 plusszos hűtőkamra építés csendesített aggregátokkkal

Hentes üzlet hűtőkamra felújítás új gépészettel

Cukrászati hűtőkamra csendes elpárologtatóval

Plusszos 10m3 hűtőkamra Szeged

Plusszos 16m3 hűtőkamra Zsámbék

Kéhli vendéglő plusszos hűtőkamra

Henyvestank Bt. hentes üzlet 2db plusszos hűtőkamra

Konténer átalakítása plusszos hűtőgépészettel

Rocco Gyros Cegléd hűtőkamra kibővítés

Kunfehértó hűtőkamra szerelés

Rocco gyros Cegléd

Vitorlás étterem Balatonlelle

Vizsoly fagyasztó kamra

Kapcsolatfelvétel / Elérhetőségeink

Információ / Árajánlatkérés: 
Bízó József :
Tel.: +3670/313-4221
E-mail: cidreklima@cidreklima.hu

Műszaki kérdések:
Fehér György:
Tel.:  +3620/481-7047
E-mail: szerviz@cidreklima.hu