Köszönjük, hogy megtiszteli cégünk weboldalát a bizalmával. Engedje meg hogy pár mondatban bemutassam cégünk tevékenységét és gondolkodásmódját.

A Cidre Kft. egy 2012-s alapítású baráti vállalkozás. 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk minden nemű alternatív és ipari hűtéstechnika, és hűtőkamra kivitelezésében.


 Fő tevékenységünk ipari hűtőberendezések, ezen belül is hűtőkamrák és hűtőgépészetek telepítése, forgalmazása, szervizelése és karbantartása az ország egész területén.

Országos tevékenységünket 3 szerviz autóval végezzük és a hűtéstechnika mellett az elektromosság terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A Nemzeti Klímavédelmi hatóságnál érvényes regisztrációval rendelkezünk. A garancia időn belüli és túli karbantartáson és üzemeltetésen túl, elvégezzük a hatóság által kötelezően előírt szivárgásvizsgálatot is.

Hiszünk a régen bevált hagyományos aggregátos hűtőgépészetekben, melyek 24 órában működnek az év minden napján, így ha tehetjük, csak ezt a megoldást szereljük és ajánljuk.

Munkáink minőségét garantálják a legjobb minőségű hűtéstechnikai anyagok és kiegészítők, illetve a minőségi, precíz szerszámokkal való munkavégzés.

A projektek egyedileg kerülnek kialakításra, melyek működésére garanciát vállalunk. Országszerte vannak partnereink, akikkel közösen együttműködve segítjük egymás munkáját.

Kisvállalkozás révén számunkra a legfontosabb a megelégedettség és a munkák során kialakított partneri kapcsolatok, melyek biztosítják számunkra a folyamatos fejlődést és a cég hírnevének öregbítését.

Munkánk szeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy gyakran járunk szerelni visszatérő ügyfeleinkhez, vagy ajánlásból.

Bízunk benne, hogy Ön is az elégedett ügyfeleink közé fog tartozni!

Kapcsolatfelvétel / Elérhetőségeink

Információ / Árajánlatkérés: 
Bízó József :
Tel.: +3670/313-4221
E-mail: cidreklima@cidreklima.hu

Műszaki kérdések:
Fehér György:
Tel.:  +3620/481-7047
E-mail: szerviz@cidreklima.hu