Kombinált hűtőkamrák

Gyakran előfordul, hogy egy vendéglátó egység vagy hentesüzlet számára szükséges fagyasztott és hűtött termékeket is tárolnia.

Ilyen esetben célszerű egy hűtőkamra testben elhelyezni a két külön hőmérsékletű helységet egy elválasztó fallal. Ennek nagy előnye a helytakarékosság, amiből általában nincs elég. Másik nagy pozitívuma a kedvező bekerülési költsége.

A két külön hűtőkamrával szemben kevesebb szendvicspanelre és kevesebb munkaidőre van szükség a kombinált hűtőkamrát felépíteni. Így költségeket tudunk optimalizálni, amit el lehet költeni bármi másra, akár a hűtőkamra berendezésére.

A helységek külön zárható kivitelű ajtóval vannak ellátva és akár egymásból is nyílhatnak. Ennek előnye, hogy minimalizáljuk ajtónyitáskor a nagy hőmérséklet különbséget.

Kisebb hűtőkamrák esetében célszerű a pluszos hőmérsékleti részben is padlót elhelyezni, mivel jelentősen nem drágítja a bekerülési költséget.

A helységek elosztása tetszőleges, a tárolt áru mennyiségétől, vagy a megrendelő igényeitől függően meghatározható.

Belméret: Tetszőlegesen osztható pluszos és mínuszos résszel

Tervezési hőmérséklet: +2;+7 0C

–  Szükséges mennyiségű takaróelemmel és szegővel ellátva

– LED Beltéri világítással ellátva

Gépészet tartalmaz minden kalorikus elemet

  • 2-70C kamra aggregát: Hűtési feladathoz méretezett gépészet
  • 2-70C kamra elpárologtató: Hűtő gépészethez méretezve
  • 2-70C kamra elpárologtató leolvasztó fűtés nélkül
  • -15-200C kamra aggregát: Hűtési feladathoz méretezett gépészet
  • -15-200C kamra elpárologtató: Hűtő gépészethez méretezve
  • -15-200C kamra elpárologtató leolvasztó fűtés 230v